Activitats

Fira Mediterrània Ada Vilaró
Balkan paradise
Fira Mediterrània Ada Vilaró
Món Sant Benet se suma enguany a les activitats programades en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, que arriba ja a la seva 21à edició. El diumenge, 30 de setembre, el cap de setmana anterior a la celebració de la Fira, Món Sant Benet acull el pòrtic de la Mediterrània, una matinal d’activitats culturals
Compra entrades
Festival Música clàssica Sant Fruitós
“ DUOS I ÀRIES D’ÒPERA “
El dijous, 26 de juliol, el Festival acull l'espectacle "Duos i àries d'òpera" amb la soprano Sooyeon Kim, la mezzosoprano Mireia Pintó i la pianista Viviana Salisi.
Festival Música clàssica Sant Fruitós
Vladislav Bronevetsky
El dijous, 19 de juliol, el festival acull el concert: "El piano romàntic" de Vladislav Bronevetzky.
Festival Música clàssica Sant Fruitós
Festival Música clàssica Sant Fruitós
Un any més, Món Sant Benet, acull el XXIV Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, memorial Eduard Casajoana. Els concerts d’enguany ompliran de Música el patí dels arcs del Monestir de Món Sant Benet cada dijous de juliol
Capvespres MSB
Capvespres MSB
Capvespres MSB
Tornen els Capvespres a Món Sant Benet De l’11 de juliol al 7 de setembre Món Sant Benet reviu els seus ‘Capvespres’, petites píndoles de màgia amb tots els ingredients necessaris per fer d’un dimecres, dijous o divendres d’estiu qualsevol una experiència única. Un sopar a la fresca amb l’skyline únic del monestir de rerefons, una proposta sensorial rica en matisos i la màgia de la història, ens...
Compra entrades
Dolços del monestir
Elaborem dues receptes medievals. D'una banda, les casquetes, una recepta extreta del llibre de Sent Soví que consisteix en una galeta farcida de fruits secs. De l'altra, s'elabora mató, un dels productes més tradicionals de casa nostra. De 5 a 12 anys.
Compra entrades
Decorem amb xocolata a MSB
Taller de cuina en el que crearem les nostres pròpies decoracions per a la mona de Pasqua a base de xocolata, piruletes, bombons i fruita banyada! De 5 a 12 anys.
Compra entrades
Dolços de Nadal
Us convidem a la cuina de la Fundació Alícia on podrem elaborar receptes típiques de les dates nadalenques per a sorprendre als amics i familiars que ens visiten aquests dies. Podrem fer i tastar un deliciós torró de xocolata i convertir-nos en autèntics pastissers tot preparant una dolça delícia: el tronc de Nadal. De 5 a 12 anys.
Compra entrades
Llepolies de St Benet
Elaborarem dues receptes medievals molt adequades per els àpats típics de tardor. D’una banda, les casquetes, una recepta extreta del llibre del Sent Soví que consisteix en una galeta farcida de fruits secs. De l’altra, s’elabora mató, un dels productes més tradicionals de casa nostra. De 5 a 12 anys.
Compra entrades
Dolços de tardor
A la cuina d’Alícia elaborarem receptes dolces aprofitant els fruits que ens arriben amb els primers freds: castanyes, ametlles, nous, figues seques, moniatos... I els combinarem amb altres productes com la xocolata, les melmelades o el codonyat. De 5 a 12 anys.
Compra entrades

Pàgines