Taller: Alimentació en la diabetis

Impartit per la Fundació Alícia i amb la col·laboració de la Fundació Catalunya La Pedrera, al taller “Alimentació en la diabetis” es donaran eines per facilitar el dia a dia i millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia.

En els darrers anys, la prevalença de la diabetis tipus 2 ha augmentat considerablement. Un bon control dels carbohidrats a la dieta és fonamental, però pot suposar un gran trasbals a nivell individual alhora de canviar les rutines i la manera d’alimentar-se.

Contingut

A càrrec d'una dietista-nutricionista i un cuiner,  la primera part més teòrica anirà acompanyada d'una demostració culinària dinàmica, on es donarà peu a resoldre dubtes i preguntes. S’ensenyarà a utilitzar nous ingredients, poc coneguts, que poden ser interessants per aquesta patologia; a fer ús de diferents tècniques, estris i mètodes de cocció tradicionals; tècniques d'avantguarda; així com a fomentar la creativitat per evitar la monotonia.

Programa

11h – Presentació 

11:20h - Part teòrica amb demostració culinària

12:50h - Activitat pràctica de cuina per grups

13:40h – Presentació i degustació dels plats cuinats pels participants

14h - Cloenda

Data

17 de febrer de 2018

Lloc

Fundació Alícia

Públic

Activitat dirigida a públic no professional, adult. Persones afectades per aquesta restricció alimentària i les seves famílies o amics. Places limitades, imprescindible inscripció.

Preu

45,00 €

Compra entrades
El taller anirà a càrrec dels experts de la Fundació Alícia