Capvespres a Món Sant Benet

Tornen els Capvespres a Món Sant Benet

De l’11 de juliol al 7 de setembre Món Sant Benet reviu els seus ‘Capvespres’, petites píndoles de màgia amb tots els ingredients necessaris per fer d’un dimecres, dijous o divendres d’estiu qualsevol una experiència única. Un sopar a la fresca amb l’skyline únic del monestir de rerefons,  una proposta sensorial rica en matisos i la màgia de la història, ens acompanyarà en un recorregut únic per les olors i els gustos.

De la mà de la cuinera de la família del pintor Ramon Casas – una ficció que sembla extreta de la més pura veritat – la proposta planteja un recorregut per a diferents espais del monestir per redescobrir la memòria culinària de l’indret. Una passejada per les olors i els gustos de l’època a partir de la màgia de l’entorn i l’aposta per la ficció a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions. Els espais del monestir guarden la memòria del menjar, i el gaudi d’aquest ritual. Aquesta experiència nocturna ajudarà a descobrir-lo.

L’activitat inclou:

  • 20.30h Sopar a la fresca. Un sopar amb vista al monestir amb amics i/o en família per compartir i gaudir de diversos plats inspirats en la història de l’espai. Un sopar diferent i atípic que, a més, serveix per descobrir receptes inspirades en el passat medieval, productes dels nostres horts cultivats pels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del s.XX. Sense moure’ns de lloc ens desplacem a un sopar d’estiu al més pur estil Casas.
  • 22.00h Visita nocturna especial. Recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

 

HORARIS. 

De l’11 de juliol al 7 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres
Activitat subjecte a les condicions meteorològiques
Imprescindible reserva prèvia

PREU. 

Pack de Sopar+visita especial 

- Adults. 48 euros

- Nens (de 5 a 12 anys): 24 euros

Possibilitat de realitzar les activitats de manera independent: 

Visita especial:

- Adults: 20 euros
- Nens (de 5 a 12 anys): 10 euros

Sopar: 35 euros/Persona

Compra entrades
Capvespres MSB
Capvespres MSB
Capvespres MSB

Dirigit a

Tots els públics