Món Sant Benet acull el XXIV Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

Un any més, Món Sant Benet, acull el  XXIV Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, memorial Eduard Casajoana. La proposta se centra en la difusió de la música clàssica i ha esdevingut un festival de llarg recorregut que s’ha consolidat en el territori, sent una cita ineludible pels amants d’aquest gènere musical. Ja fa 3 anys que el Festival se celebra a Món Sant Benet.

Els concerts d’enguany ompliran de Música el patí dels arcs del Monestir de Món Sant Benet cada dijous de juliol:

 • Dijous, 5 de juliol
  “Duo de Duos” amb el duo de violí-violoncel dels germans Gerard i Lluís Claret.
 • Dijous, 12 de juliol
  “Carmina Burana”. Amb més de 100 músics a escena. Una aposta arriscada del festival que uneix les complicitats de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida- OJC, la Polifònica de Puig-reig i l’Orfeó Lleidatà, entre d’altres intèrprets.
 • Dijous, 19 de juliol
  “El piano romàntic”, Vladislav Bronevetzky interpreta obres de Haydn i Chopin.
 • Dijous, 26 de juliol
  “Duos i àries d’òpera”. Sooyeon Kim (soprano), Mireia Pintó (Mezzosoprano) i Viviana Salisi (Piano) interpretaran un repertori de duos i àries d’òpera.

Les entrades poden comprar-se a l’Àrea de Cultura de Sant Fruitós de Bages, al Teatre Kursaal de Manresa i a l’entrada del concert.  A més a més, i amb motiu de la celebració del festival i com a oferta especial per a tots els dijous del mes de juliol, Món Sant Benet ha preparat un pack especial Festival, de venda exclusiva a Món Sant Benet i que inclou:

- Visita al monestir (de 19 a 20 h)
- Sopar al restaurant Món
- Entrada Vip al concert
- Nit d’allotjament a l’Hotel Món
- Esmorzar al restaurant Món

Per a tenir més informació del pack caldria consultar a info@monstbenet.com