Pòrtic de la Fira Mediterrània a Món Sant Benet

Món Sant Benet se suma enguany a les activitats programades en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, que arriba ja a la seva 21à edició. El diumenge, 30 de setembre, el cap de setmana anterior a la celebració de la Fira, Món Sant Benet acull el pòrtic de la Mediterrània, una matinal d’activitats culturals que permet fer un tastet del que serà la Fira Mediterrània (del 4 al 7 d’octubre del 2018).

PROGRAMA D'ACTIVITATS

 • 'K'ataka'. Concert de  Balkan Paradise Orchestra
  11.30h. A la plaça de Món Sant Benet.
  Formació integrada per deu instrumentistes de vent i percussió que han aportat un aire fresc i renovat al panorama de les fanfàrries del nostre país. Fanfàrria femenina per transformar el gènere en un espectacle fresc, enèrgic i molt festiu

        Espectacle gratuït

 • 'Pas per la pau'. Performance d'Ada Vilaró. Coproducció de Fira Mediterrània, Fundació Catalunya La Pedrera i Escena Poblenou.  Amb la col·laboració de la Fundació Carulla. 
  12.45h. Al Monestir de Món Sant Benet.
  Punt de trobada de l’espectacle: Davant de la porta del Monestir de Món Sant Benet.
 • performance escènica de l’artista i directora Ada Vilaró, amb la cobla catalana dels sons essencials a on hi participen diverses comunitats del territori. La proposta ens parla de les arrels i dels desarrelaments, del lloc de la pèrdua i de l’esperança, dels desplaçaments i fugides, dels espais de la memòria a l’oblit i d’horitzons de fons que bateguen amor i vida.

Una singular obra amb una durada de sis dies que té el seu punt de partida a Món Sant Benet i que consta de tres parts:

 • Primera Part. Acte solemne al Monestir de Món Sant Benet que marcarà, mitjançant un espectacle itinerant sonor, visual i poètic, l’inici de la caminada.
  Durada de l’espectacle: 60 minuts.
  Preu: 10 euros.

        Compra la teva entrada, aquí

 • Segona Part. Caminar junts i en silenci. Acció de sis dies en els quals es camina per diferents pobles i paisatges de la comarca del Bages recollint, en una gran tela, paraules testimonials d’aquest Pas per la Pau.
 • Part final. Arribada de la caminada a Manresa. Se celebra amb un espectacle festiu i musical amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials i la participació de l’entitat Xàldiga. Serà en un espectacle itinerant, el dia 5 d’octubre a les 20.15h a la Plaça Europa. 

'Pas per la pau' et convida a caminar activament per la necessitat de no normalitzar la violència, l'abús i la falta de llibertat.
Suma't-hi, fes un Pas i inscriu-te a un tram o a tota la caminada. Més informació aquí 

 

QUEDAT A DINAR. Servei de restauració durant tot el matí

Compra entrades
Fira Mediterrània Ada Vilaró
Balkan paradise
Fira Mediterrània Ada Vilaró